sábado, 29 de septiembre de 2012

Curs dirigit a mestres


L'associació ACTEF , continant amb la seva tasca informativa encetada fa un anys (conferències, xerrades i intervencions  en centres educatius, ...), posa en marxa un curs formatiu per a donar pautes de detecció i protocols d'intervenció a les escoles davant el diagnòstic d'alta capacitat (AACC). 

 
Aquest curs vol contribuir al coneixement dels docents dels trets generals i de la pròpia diversitat de l'alumnat d'altes capacitats i consistirà en dues jornades que tindran lloc els dies 26 i 27 d'octubre (10 hores), on es parlarà dels diferents grups d’intel·ligències i la seva atenció, enfocat al seguiment dins de l’aula.
El curs estarà a càrrec de Susana Arroyo Andreu, Psicòloga per la Universitat de Barcelona, especialitzada en Altes Capacitats experta en l'assessorament especialitzat a les escoles en detecció, diagnòstic i intervenció en aquesta temàtica.
Les places són limitades, per la qual cosa, tendran preferència els mestres de centres amb alumnat diagnosticat.

Per a qualsevol informació o per fer la inscripció us podeu dirigir a l'Associació.Programa sobre inteligències múltiples a la 2

Redes - De las inteligencias múltiples a la educación personalizada

Interesant programa sobre Howard Gardner i la seva teoria de las inteligències múltiples pel qual va rebre el premi Príncipe de Asturias de Ciencies Socials 2011.

Amb motiu de l'entrega del premi, Punset i Gardner conversen sobre les inteligències múltiples, les noves tecnologies i el surgiment d'una manera nova i personalitzada d'educar als nens.